SteelSeries Apex M500

Trådbunden, nordisk, cherry mx red, led ljus, mekanisk speltangentbord

1 200,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

64491

Denna produkt finns inte längre i lager

SteelSeries Apex M500 Cherry MX Red mekanisk Gaming Tastatur

Utklassa motståndet

Garanterad hållbarhet! Cherry MXs garanti garanterar att dina växlar fungerar och känner likadana genom mer än 50 miljoner klick. Det är över 5 gånger längre än det dammiga gamla membran-tangentbordet på ditt skrivbord.


ANTI-GHOSTING

Varje spelare vet känslan av att veta att du tryckte en knapp i stridens hetta och att det inte registreras i spelet. Till skillnad från konkurrensen slarvar vi inte. M500 erbjuder full anti-ghosting och N-Key Rollover.

Mer än en känsla

Det spelar ingen roll om det är den första knapptryckningen eller miljonte. Dina tangenter kommer alltid kännas helt nya. Varje brytare håller samma känsla över tiden, vilket är avgörande för att bygga muskel-minne som behövs för att spela på högsta nivå.


cherry-logo.png

Cherry MX Red

Med branschledande Cherry MX Red mekaniska brytare, ger Apex M500 den spel-vinnande prestanda som krävs av proffsen. Kraften hos brytaren resulterar i dramatiskt snabbare gameplay vilket gör röda brytare till det självklara valet hos proffs. Spel avgörs på sekunder, och varje fördel är viktigt.

UTFORMNINGEN

Produkter ska inte se ut som de kom genom en portal från framtiden. Vi utformade Apex M500 för att få jobbet gjort. Elegant och minimalistisk design ger dig allt du behöver i ett professionellt gamingtangentbord, utan något av fluffet.

Byggt som en stridsvagn

Ett slitstarkt tangentbord är nödvändigt. Skapade med de tuffaste plasterna och förstärkt med en bottenplatta i stål, har vi gått till extra ansträngningar för att säkerställa byggandet och att materialet tål allt i sin väg.

Blå LED-belysning

Lysande blå dioder under varje enskild tangent ger den ljusaste synligheten och iögonfallande stil. Ta det ett steg längre och välja mellan 3 olika andningsinställningar med 4 individuella nivåer av ljusstyrka.

Gränslös anpassning

Apex M500 har den största arsenalen av anpassningsalternativ jämfört med andra mekaniska tangentbord i sin klass. Anpassa och tilldela alla tangenter för att göra tangentbordet till ditt eget.

Makro Galore

Med SteelSeries Engine kan du ta kontroll över den mest expansiva uppsättningen av makron och anpassningsalternativ. Textbaserade, key-press, och on-the-fly-makron kan alla programmeras och med lätthet.Apex M500 specifikationer:
Bakgrundsbelyst: Blå
Antal tangenter: 104
Layout: Nordiska länderna
Tangentbordsteknologi: Mekanisk
Nyckellåstyp: Cherry MX Red switches
Justerbar höjd: Ja
Bredd: 44.056 cm
Djup: 13.643 cm
Höjd: 3.952 cm
Vikt: 1.241 kg
Kabellängd: 2 m

skriv ett omdöme!

SteelSeries Apex M500

SteelSeries Apex M500

Trådbunden, nordisk, cherry mx red, led ljus, mekanisk speltangentbord