WACOM Cintiq 13HD

Rea! WACOM Cintiq 13HD Visa större

8 999,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

DTK-1300-2

Denna produkt finns inte längre i lager

Om du är intresserad av digital konst, fotografi eller till och med arkitektur, så har du nog med all säkerhet hört talas om Wacom. Det japanska märket är ett av världens kändaste inom digital konst och grafik, då det används av många olika typer av konstnärer. Wacom blev en trailblazer i den digitala världen för ritplattor och ritbord tack vare märkets unika teknologi.


Wacom Cintiq 13’’ HD har, till skillnad från traditionella ritplattor, en interaktiv pennskärm som efterliknar känslan av att rita på papper, så du behöver inte oroa dig för öga-hand koordinationen.
Cintiqs kompakta och slimmade design ger dig möjlighet att använda den på mindre skrivbord och ytor, till och med i knät! Cintiq ger dig den kreativa friheten du är van vid, fast på en högpresterande 13,3’’ HD-skärm, vilket tillåter utrymme för snabbare förbättring av din talang. Cintiq ger dig även ett färgstöd på över 16 miljoner färger, och en betraktningsvinkel på 178 grader.

Wacoms kända Pro Pen har 2048 nivåer av tryckkänslighet, lutningskänslighet, programmerbara knappar och en raderare. Pennan har även en ergonomisk design och komfort som ger dig maximal och exakt kontroll. Tillsammans med pennans tryckkänslighet och plattskärmen mottaglighet kan du enkelt skapa mjuka eleganta linjer, samt hårdare och skarpare linjer, just beroende på hur hårt du trycker!

Användardefinierade funktionstangenter tillåter dig att sätta genvägar för effektivare arbete. Fungerar med de flesta grafikprogram som t.ex. Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Macromedia Flash och mer.Specifikationer:

Inriktning: Höger- och vänsterhänta
Bredd: 37.5 cm
Djup: 24.8 cm
Höjd: 1.4 cm
Vikt: 1.2 kg
Anslutningsteknik: Kabelansluten
Gränssnitt: USB
Språk: Engelska


Rörelseupplösning: 5080 lpi
Precision: ± 0.5 mm
Trycknivåer: 2048
Aktivt område: 29.9 cm x 17.1 cm


Typ: LCD-bildskärm
Ursprunglig upplösning: 1920 x 1080


Detta ingår:

Pro Pen med pennfodral och tillbehör
Pennhållare
Mobilt ställ
Installations-CD
Snabbstartsguide
USB-kabel
HDMI-kabel
Strömadapter

Kompatibel med Windows 10/Windows 8/Windows 7/XP/2000, Mac OS X10.8.0

skriv ett omdöme!

WACOM Cintiq 13HD

WACOM Cintiq 13HD