Huion H610 - Ritplatta till dator

1 149,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

6CT14SH00980

Denna produkt finns inte längre i lager

En perfekt ritplatta för nybörjaren som vill upptäcka och avancera sin kreativitet digitalt, till ett bra pris! Plattan är perfekt för ritning, bildredigering, kalligrafiövning eller för underskrifter. Du kan även ersätta datormusen med ritplattan, som ett mer ergonomiskt alternativ för navigering. Du får en stor yta som ger dig en känslig plattform där du kan förbättra din talang bekvämt och med mycket flyt.

Användardefinierade funktionstangenter tillåter dig att sätta genvägar för effektivare arbete. Fungerar med de flesta av grafikprogram som t.ex. Adobe Photoshop, Corel Photo Paint, Lview Pro, Adobe Illustrator, Macromedia Freehand, Macromedia Fireworks, Macromedia Flash och mer.

Med den eleganta pennan kan du rita och skriva naturligt och bekvämt som på riktigt papper. Knapparna kan programmeras för specifika funktioner såsom högerklick och vänsterklick, precis som på en datormus. Perfekt för både höger- och vänsterhänta användare.

Tillsammans med pennans tryckkänslighet och plattans mottaglighet kan du enkelt skapa mjuka eleganta linjer, samt hårdare och skarpare linjer, just beroende på hur hårt du trycker!


Specifikationer:

Aktivt område: 25 x 15cm
LPI: 4000 (Lines per Inch)
RPS: 220 (Revolutions per Second)
Tryckkänslighet: 2048 lvls
Sladdlängd: 150cm

Detta ingår:

1x HUION H610 ritplatta
1x digital penna
4x reservspetsar till pennan
1x pennhållare
1x CD
1x USB-kabel

Pennan drivs av ett AAA-batteri (inte inkluderat)
Kompatibel med Windows 10/Windows 8/Windows 7/XP/2000, Mac OS X10.8.0

skriv ett omdöme!

Huion H610 - Ritplatta till dator

Huion H610 - Ritplatta till dator