Strike Pack + Kontrolfreek Gamerpack Galaxy kombo

770,65 kr

-37,35 kr

808,00 kr

En av produkterna är inte längre tillgänglig. Det går inte att ta del av detta paketerbjudandet

Beskrivning

En kombo med nedsatt pris på två tillbehör till PS4 kontroller: Collective Minds Strike Pack som ger dig avancerade spelfunktioner och låter dig modda kontrollen mer, och Kontrolfreek Gamerpack Galaxy, två par thumb grips som ger dig bättre grepp på kontrollen och gör den lite mer personligare och snyggare!

Innehåll

Vad är Strike Pack?Strike PACK F.P.S. Dominator Controller Adapter ger dig avancerade spelfunktioner till din PS4-kontroll. Fäst den på handkontrollen, koppla in sladden, och gör dig redo att uppleva blixtreaktionstider och obegränsad kontroll. Inbyggda modds använder ett revolutionerande styrsystem som tillåter full kontroll direkt från styrenheten själv. Inga appar, ingen PC-mjukvara, bara oöverträffad spelkontroll. Hundratals modd-kombinationer är möjliga.
Optimized Rapid Fire, fullt justerbar Rapid Fire, justerbar Burst Brand, Pulse Brand, Optimized Jitter Fire för Brecci & Shieva-vapen, justerbar Anti-recoil, justerbar Quick Scope, Autostart, Drop Shot, Reload & Slide, Easy Double Jump, justerbar Button Turbo 2,0, Auto Hold Breath, BattlefieldTM Auto spot, Rumble Control, Hair Triggers och Motion Control Reload. Alla inbyggda och redo när du behöver dem!


En kabelanslutning på 3m är ett måste för turneringsspelare, då handkontrollen inte längre är beroende av Bluetooth, något som kan störa och orsaka turneringen oönskad lagg. Dominator har ett modd-fritt läge, med bara Paddle Mapping-funktionen som är tillgänglig för alla dina turneringar. Hamna snabbt på elit-nivå med ergonomiskt magnetiska paddles! Exakt haptisk feedback ger förväntat resultat varje gång, du behåller kontrollen och vinner värdefull reaktionstid. Du blir helt enkelt en bättre och vassare gamer.


On-the-fly hardware based paddle mapping
är nyckeln till nästa generations tech paddle. Du behöver aldrig avbryta ditt game för att få tillgång till något. Du kan enkelt tilldela valfri knapp till dina paddles och även de analoga spakarna, och mer, när du vill! Avancerade modds som drop shot med rapid fire kan också landa under din Paddle Mapping-funktion.


Aktivera en modd, eller kombinera modds direkt från handkontrollen utan behovet av någon programvara! Det innovativa gränssnittet använder sig av knappkombinationer för att kunna aktivera det du vill och behöver, på nolltid!


Kontrolfreek Gamerpack Galaxy innehåller två par thumb grips: FPS Freek Galaxy och FPS Freek CQC Signature.


FPS Freek Galaxy har två thumb grips som är olika stora, en som är hög (10.1mm) som är till för att förbättra precision och siktning med den högra spaken, och en som är kortare (6.1mm) som ökar komforten och greppet på den vänstra.


FPS Freek CQC Signature har två 6.1mm höga thumb grips med en unik konkav/konvex blandning med hög komfort och kontroll. Den korta höjden gör dem enkla att vänja sig vid och gör dem perfekta för att sikta på kort och mellan avstånd.


Fördelar:

- Höga spakar som ökar precision och siktning

- Mellanhöga spakar som ökar grepp och kontroll

- Bevisad att öka spelarens Kill/Death förhållande

- Minskar handled, hand och tum trötthet


Passar för:

- Destiny

- Gears of War

- Grand Theft Auto V

- Overwatch

- Call of Duty