Kontrolfreek Omni + KontrolFreek Grips kombo152,10 kr

-10%

169,00 kr


  1. This product or combination is out of stock.

Beskrivning

En kombo med nedsatt pris av thumb grips och grepp för handtagen som ser till att du får så bra grepp på kontrollen som möjligt och en snyggare kontroll!

Innehåll

KontrolFreek Omni är låga thumb grips med stor yta som passar för de flesta spelen och är enkla att vänja sig vid. De är designade för att anpassa sig efter tryck så att ju mer du använder den desto mer bekvämare blir de. Thumbgripsen är gjorda av ett kompositmaterial som minskar svett och de har en 127% större yta än de vanliga greppen vilket gör dem bekvämare. Dess konkava form och ojämn yta ökar greppet så att du får bättre grepp på thumbsticksen.


Fördelar:
- Gjord av kompositmaterial som minskar svett
- Konkav yta som ger bra grepp
- Låg höjd som är enkel att vänja sig vid
- 127% större yta som gör den bekvämare


Passar för:
- NBA 2K
- Madden
- Monster Hunter: World
- Sea of Thieves
- Dark Souls


Specifikationer:

Form: Konkav
Färg: Blå

- Behöver du ett bättre grepp om handkontrollen?
- Dessa grips ger dig ännu mer kontroll och komfort!
- Nu kan du förbättra dina skills och vara redo för vadsomhelst!


KontrolFreek® Grips™ är avancerade grips till din handkontroll. Konstruerade för spelare som prioriterar grepp och komfort. De är lätta att applicera och att ta bort, utan att lämna efter klibbiga rester.

Dessa grips är gjorda av högkvalitativa material, för att du ska kunna få dina behov uppfyllda. De tillåter utrymme för förbättring av egenskaper, kontroll och grepp. Med ett yttre skikt som maximerar friktion, och som samtidigt optimerar luftflödet för att transportera bort fukt, behöver du inte oroa dig för handsvett vid nervösa stunder!