KontrolFreek GAMERPACK VX - PS4

249,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

3010-PS4

Passa på! Färre än fem exemplar kvar i lager!

GamerPack VX är tillverkat för ökad precision och noggrannhet. GamerPack VX innehåller high-rise FPS Freek® Classic och den mångsidiga FPS Freek Vortex - två av de bäst säljande Performance Thumbsticks .


FPS Freek® Classic lägger till 10,1 mm av höjd till dina OEM-spakar, vilket ger dig mer utrymme att finjustera siktet, och vilket i sin tur ökar den totala noggrannheten och kontrollen. Detta ger dig möjlighet att göra mindre, mer exakta rörelser i spelet, som sedan ger dig lyxen att vrida upp känsligheten till max så att du kan sätta dina motståndare snabbare på plats och ta övertaget. Den är avsedd för användning i skjutspel och används av professionella gamers.


FPS Freek Vortex
har ett ljusorange färgschema och ett tydligt spiralmönster som anpassar sig till ditt tryck. Vortex har två sticks med olika höjder. En välvd stick (12.6mm) utformad för noggrannhet på den högra spaken. Och en kortare, mid-rise stick (6.1mm) för extra grepp och komfort på vänstra spaken. Denna kombo ger dig ökad precision och bättre kontroll.


skriv ett omdöme!

KontrolFreek GAMERPACK VX - PS4

KontrolFreek GAMERPACK VX - PS4