Turtle Beach Elite Pro Tournament (PC/XB1/PS4)

Designad för att passa professionella e-sportspelare

2 990,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

TBS-2010-02

Denna produkt finns inte längre i lager

Maximera din spelupplevelse


När Turtle Beach skulle ta fram sitt nya premiumheadset så gjorde man två saker.

1. Turtle Beach lät professionella spelare vara med och utforma det nya headsetet för att verkligen kunna förstå vad som gjorde skillnad.
2. Turtle Beach sparade inte på ammunitionen och använde många av de bästa komponenterna som fanns tillgängliga. Vilket gav ett av de dyrare kabelanslutna headseten på marknaden men också ett av de allra bästa.

Som du säkert redan gissat så är resultatet Turtle Beach Elite Pro Tournament.


ComfortTech ™ Fit System

Få saker är lika viktigt för professionella spelare som komfort. Elite Pro ger dig kontroll över pannbandsspänningen samt låter dig justera positionen på öronkåpan. Detta gör så att du kan justera headsetet så att det passar just dig.

 

Aerofit ™ öronkuddar

Det finns en sak som du lägger märke till mer än mycket annat, denna sak ligger konstant emot ditt huvud och det är därför extra viktigt att just öronkuddarna är maximerade för din komfort. Elite Pro har öronkuddar med Aerofit vilket både maximerar komforten och ökar prestanda genom att kombinera spandextyg med gel-ingjutet skum. Detta hjälper dig att att hålla dig sval, medan läder isolerar kammaren och ger dig ett fantastiskt ljud.

 

ProSpecs ™ Relief System för Glasögon

Det är ofta svårt att hitta ett bekvämt headset om man har glssögon.
Därför använder sig Elite Pro av tryckavläsningsteknik som med hjälp av att skapa en justerbar kanal vid öronkudden. En teknik som inte används på något annat headset och låter dig spela i timmar utan att behöva känna att ditt headset trycker dina bågar emot ditt huvud.

Pro Gaming Mikrofon med TruSpeak™

Teamwork är något av det viktigaste när det kommer till att vinna matcher. För att optimera samarbetet mellan lagmedlemmar krävs fantastisk kommunikation. Därför är Elite Pro utrustad med en oriktad mikrofon med TruSpeak-teknik vilket kommer göra så att dina lagmedlemmar kommer att höra dig klart, tydligt och högt oavsett miljö.

 

50mm Nanoclear ™

Esport ställer speciella krav på högtalare. Skarpt ljud både i spelet och i chatt är inte bara viktigt för spelupplevelsen utan kan också vara skillnaden mellan en vinst och en förlust. De nya 50mm NanoClear högtalarna togs fram specifikt för esport och levererar ett skarpt ljud med mindre distorsion.

skriv ett omdöme!

Turtle Beach Elite Pro Tournament (PC/XB1/PS4)

Turtle Beach Elite Pro Tournament (PC/XB1/PS4)

Designad för att passa professionella e-sportspelare