Bose QuietComfort 35 II + DELTACO Power Bank kombo

3 444,15 kr

-29,85 kr

3 474,00 kr

Innehåll

Bose QuietComfort 35 II är trådlösa over-ear hörlurar med tre olika nivåer av brusreducering som gör så att du kan anpassa brusreduceringen till omgivningen och fantastik ljudkvalité som är resultatet av årtionden av forskning. Hörlurarna har två mikrofoner med brusreducering som gör din röst tydlig även i blåsiga och högljudda miljöer. Volymoptimerad EQ gör så att ljudet alltid låter lika bra oavsett ljudnivån. Med knappar på hörlurarna så kan du ta emot telefonsamtal, ringa, spela musik eller börja prata med en virtuell assistent som till exempel Siri genom utan att behöva ta fram mobilen.


Bose QuietComfort 35 II är perfekt för de som vill ha ett trådlöst headset med fantastiskt ljud och brusreducering med 20 timmar batteritid som räcker hela dagen.


- Justerbar brusreducering
- Volymoptimerad EQ balanserar ljudet för volymen
- Två brusreducerande mikrofoner
- Guidad Bluetooth och NFC ihopparning
- Upp till 20 timmar batteritid


Specifikationer:

Mått: 8,1 x 17 x 18 cm
Vikt: 236g
Färg: Svart
Batteritid: 20 timmar

Ett perfekt tillbehör att ha med på resande fot, när batteriet börjar ta slut i t.ex. din smartphone eller surfplatta finns möjligheten att ladda upp den igen vart du än befinner dig. Med ett hölje i aluminium får du en premiumkänsla samtidigt som det är mer tåligt än plast.

Powerbanken har ett Lithium-Ion batteri på 5000mAh och en batteriindikator som visar hur mycket kapacitet som finns kvar. Den har 2 olika anslutningar, 2st USB-portar för laddning av dina enheter och 1st Micro USB-ingång för laddning av powerbanken.

• Batteriindikator
• Kapacitet: 18,5Wh
• 5000mAh Lithium-Ion batteri
• Ingång: 1xUSB Typ Micro-B hona
• Utgång: 1xUSB Typ A hona 5V 1A, 1xUSB Typ A hona 5V 2,1A
• Laddar upp en smartphone ungefär 2 gånger eller en surfplatta 1 gång på en laddning

Vikt: 130g

Mått(BxDxH): 65x130x9mm

Data sheet

Batterikapacitet5000