Presentatör + AAA batterier + batteriladdare kombo

427,50 kr

-189,50 kr

617,00 kr

Beskrivning

En kombo av en trådlös presentatör, AAA batterier som passar med presentatören och en batteriladdare som kan ladde de batterierna. Med den här kombon så får du allt du behöver för din presentatör till ett billigt pris!

Innehåll

- Perfekt för PowerPoint presentationer

- Ingen installation krävs

- Ger dig möjlighet att röra dig fritt i rummet under presentationer 


Trådlös presentatör med laserpekare. Underlätta presentationen genom att enkelt koppla mottagaren till en dator, och njut av att kunna röra dig fritt i rummet! Du behöver bara ansluta till en USB-port och sätta igång, ingen installation krävs. Så börja interagera bättre med din publik nu!

Signalräckvidd upp till 10m

Storlek: 10.5cm x 4cm x 2.5cm

Kräver följande batteri för att fungera: 1x AAA.

Operativsystem: Windows XP - 10, MacOS, Linux

Fyra stycken laddningsbara EkoPower AAA 650mAh batterier. EkoPower batterier varar längre än alkaliska engångsbatterier och kan laddas om så att den kan användas igen.


- 4 stycken AAA Ni-Mh
- Laddningsbara
- Passar de flesta batteriladdarna
- 650mAh

En batteriladdare som kan ladda 2 eller 4 AA batterier eller 2 AAA batterier. Det tar ungefär 8 timmar för att ladda batterierna både AA och AAA batterier och batteriladdaren kommer med 4 stycken 2600mAh AA NiMH batterier.


Den här batteriladdaren låter dig ladda laddbara AA och AAA batterier så att du slipper slösa pengar på att köpa nya engångsbatterier hela tiden.


- Kommer med 4 AA batterier
- Kan ladda 2/4 AA och 2 AAA batterier
- Ca 8 timmar laddningstid
- Har en USB utgång


Specifikationer:

Laddtid: ca 8 timmar
Kompatibla batterier: 2/4 AA, 2 AAA