G903 + Fade musmatta

1 368,00 kr

-80,00 kr

1 448,00 kr

Innehåll

Logitech G903 är en gamingmus med blixtsnabb trådlös uppkoppling som kan laddas trådlöst med Powerplay musmattan så att man aldrig behöver använda sladdar för musen igen! Musen har en PMW3366 optisk sensor som är känd för att vara den bästa sensorn som går att köpa. Sensorn har mellan 200 och 12 000 DPI, 400 IPS och ger exakt spårning och stabil respons i alla hastigheter.


Musen har en design som passar för både höger- och vänsterhänta och borttagbara sidoknappar på båda sidorna, sammanlagt så kan man ha upp till 11 programmerbara knappar. Den kommer även med en borttagbar 10g vikt för de som vill ha en lite tyngre mus när man inte använder Powerplay. Man kan anpassa musens utseende med hjälp av programmerbar RGB belysning.


- Blixtsnabb trådlös uppkoppling
- PMW3366 sensor
- Mellan 200 och 12 000 DPI, över 400 IPS
- Kan laddas trådlöst med Powerplay musmattan
- Passar för både höger- och vänsterhänta
- RGB belysning


Specifikationer:

Mått: 4 x 6,7 x 13 cm
Vikt: 109g
Färg: Svart

Fadecase Fade – Pro Mousepad i bulk förpackning, lika bra som den vanliga men till ett bättre pris!

FadeCase har tagit fram nästa generations musmatta med ditt favorit skin. Musmattan är utvecklad till perfektion med hållbar, extremt spänd, flexibel och smidig duk för maximal precision, noggrannhet och stabilitet.


Ytan är optimerad för att förbättra spårningen för alla nästa generations spelmöss . Dynan passar alla typer av spelare och gör dig till en vinnare!

- Optimerad för första person shooters (FPS)
- Bra för spelare med låg känslighet / dpi eller flera skärmar på grund av dess storlek
- Förenklar utförandet av hög skicklighetsrörelser såsom 360 no scope.
- Hålls på plats med gummibotten

Specifikationer Fadecase Fade – Pro Mousepad
Bredd (mm): 460
Djup (mm): 400
Tjocklek (mm): 4


Fadecase musmattor går att tvätta i en maskin på 30 grader (bör inte överstiga 30 grader). Obs använd aldrig torktumlare eller strykjärn på musmattan.