Steelseries Sensei 310

649,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

62432

Passa på! Färre än fem exemplar kvar i lager!

Steelseries Sensei 310 är en gaming mus som passar för både vänster- och högerhänta, den har två extra knappar på båda sidorna av musen och en bekväm lättviktig design. Musen har en TrueMove3 sensor med 1-to-1 tracking , 12,000 CPI, 350 IPS, jitter reduktion och extremt låg latens. Dess inställningar sparas direkt i musen, vilket gör den väldigt enkel att ta med sig till en annan dator. Den har även Prism RGB ljus som kan lysa i 16,8 miljoner olika färger och ändra färg baserat på vad som händer i spelet, som när man får låg ammo eller när man får en kill.


Steelseries Sensei 310 passar perfekt för de som vill ha en utmärkt gaming mus som är tillräckligt bra för att använda i e-sport men som också fungerar för både vänster- och högerhänta!


- Lättviktig och bekväm design som fungerar för både vänster- och högerhänta
- Har RGB lampor med 16,8 miljoner möjliga färger
- 2 extra knappar på båda sidorna av musen
- TrueMove3 1-to-1 tracking optiskt sensor
- Sparar inställningar direkt i musen
- Designad för användning i e-sport


Specifikationer:

Mått: 12,5 x 7 x 3,9 cm
Vikt: 92,1 g

skriv ett omdöme!

Steelseries Sensei 310

Steelseries Sensei 310

Filips Favorit Kombinationer

Filips Favorit Kombinationer

Ibland hittar jag produkter som jag tycker passar riktigt bra tillsammans då lägger jag ihop dem i något jag kallar för Filips Favorit Kombinationer och lägger in en rabatt så att du kan köpa ett paketerbjudande, alltså kombinationen utav produkterna till ett lägre pris än vad dem hade kostat om man hade köpt dem var för sig!

/ Filip