Steelseries Sensei 310 + Fadecase Fade

768,00 kr

-80,00 kr

848,00 kr

Beskrivning

Vad passar bättre till en ny steelseries mus än en riktigt grym musmatta ifrån Fadecase? Jag kom inte på något bättre och vi har därför sett till att fixa en riktigt bra deal på en Fadecase Fade musmatta i samband med att du köper en 310:a  !

Innehåll

Steelseries Sensei 310 är en gaming mus som passar för både vänster- och högerhänta, den har två extra knappar på båda sidorna av musen och en bekväm lättviktig design. Musen har en TrueMove3 sensor med 1-to-1 tracking , 12,000 CPI, 350 IPS, jitter reduktion och extremt låg latens. Dess inställningar sparas direkt i musen, vilket gör den väldigt enkel att ta med sig till en annan dator. Den har även Prism RGB ljus som kan lysa i 16,8 miljoner olika färger och ändra färg baserat på vad som händer i spelet, som när man får låg ammo eller när man får en kill.


Steelseries Sensei 310 passar perfekt för de som vill ha en utmärkt gaming mus som är tillräckligt bra för att använda i e-sport men som också fungerar för både vänster- och högerhänta!


- Lättviktig och bekväm design som fungerar för både vänster- och högerhänta
- Har RGB lampor med 16,8 miljoner möjliga färger
- 2 extra knappar på båda sidorna av musen
- TrueMove3 1-to-1 tracking optiskt sensor
- Sparar inställningar direkt i musen
- Designad för användning i e-sport


Specifikationer:

Mått: 12,5 x 7 x 3,9 cm
Vikt: 92,1 g

Fadecase Fade – Pro Mousepad i bulk förpackning, lika bra som den vanliga men till ett bättre pris!

FadeCase har tagit fram nästa generations musmatta med ditt favorit skin. Musmattan är utvecklad till perfektion med hållbar, extremt spänd, flexibel och smidig duk för maximal precision, noggrannhet och stabilitet.


Ytan är optimerad för att förbättra spårningen för alla nästa generations spelmöss . Dynan passar alla typer av spelare och gör dig till en vinnare!

- Optimerad för första person shooters (FPS)
- Bra för spelare med låg känslighet / dpi eller flera skärmar på grund av dess storlek
- Förenklar utförandet av hög skicklighetsrörelser såsom 360 no scope.
- Hålls på plats med gummibotten

Specifikationer Fadecase Fade – Pro Mousepad
Bredd (mm): 460
Djup (mm): 400
Tjocklek (mm): 4


Fadecase musmattor går att tvätta i en maskin på 30 grader (bör inte överstiga 30 grader). Obs använd aldrig torktumlare eller strykjärn på musmattan.