Mionix Naos 8200 ( Fyndvara )

Fyndvara

499,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

NAOS-8200-F

Fyndvara

Denna produkt finns inte längre i lager

Våra fyndvaror är produkter som vi fått i retur (pga att den inte blivit uthämtad eller ångrad), är ett reperationsexemplar eller har kommit med ett skadat emballage från en leverantör.

Fyndvaror kan i vissa fall ha skadad eller sakna originalförpackning.

Alla fyndvaror har testats, klarat kvalitetskontroller och fungerar precis som nya produkter. Fyndvaror levereras alltid med alla tillbehör.

Fördelen med våra fyndvaror är att vi säljer dem till ett lägre pris men med samma villkor ( t.ex. garanti- och ångerrättsvillkor) som alla andra produkter.

_______________

Mionix Naos 8200 är en trådad gamingmus med en otrolig 8 200 DPI lasersensor som använder en 32bit ARM-processor för att ge användaren en exakt och snabb spelupplevelse! Musen är gjord av delar av den högsta kvalitén och har en prisbelönt ergonomisk form som gör den väldigt bekväm. Den har totalt 7 programmerbara knappar, vänster och höger musknapp, scrollhjulsknapp, och fyra extra knappar: två på vänstersidan och två bakom scrollhjulet. Musen har anpassningsbara ljuseffekter som ger musen ett mer personligt utséende.


Mionix Naos 8200 är perfekt för de som vill ha en trådad högerhänt mus med en fantastikt sensor och många extra knappar!


- 8 200 DPI lasersensor
- 32bit ARM-processor
- Ergonomisk form
- Högkvalitativa komponenter
- Totalt 7 programmerbara knappar
- Anpassningsbara ljuseffekter


Specifikationer:

Kabellängd: 2m
Anslutning: USB
Färg: Svart

skriv ett omdöme!

Mionix Naos 8200 ( Fyndvara )

Mionix Naos 8200 ( Fyndvara )

Fyndvara