Roccat Kone EMP ( Fyndvara )

Fyndvara

529,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

Fyndvara

Passa på! Färre än fem exemplar kvar i lager!

Våra fyndvaror är produkter som vi fått i retur (pga att den inte blivit uthämtad eller ångrad), är ett reperationsexemplar eller har kommit med ett skadat emballage från en leverantör.

Läs om vad våra fyndvaruskick innebär här

Vi ger 24 månaders garanti och 30 dagars öppet köp på alla fyndvaror.
_______________

Roccat Kone EMP är en trådad gamingmus med en Owl-Eye optisk sensor som har mellan 100 och 12 000 dpi så att du kan välja det som passar dig bäst! Inuti musen så finns det ett 512kB minne som sparar musens inställningar och makros vilket låter en använda musen med olika datorer utan att behöva ändra inställningar. Ytan på musen är gjord för att förbättra greppet och musen har två ränder med anpassningsbar belysning som kan lysa i 16,8 miljoner olika färger.


Scrollhjulet har förutom vanliga scroll-funktionen och den vanliga nedtryckningsknappen också knappar som aktiveras när man trycker hjulet åt höger eller vänster. Musen har också två knappar på vänstersidan som passar bra att trycka på med tummen för högerhänta.


Den här musen har en fantastisk sensor som perfekt återskapar musens rörelser på skärmen, ett scrollhjul tryckas åt sidorna och två ränder med anpassningsbar belysning som gör musen snyggare och mer personlig!


- Owl-Eye optisk sensor med 12 000 DPI
- Scrollhjul som kan tryckas åt höger och vänster
- Två ränder med anpassningsbar belysning
- Yta som förbättrar grepp på musen
- Två extra knappar på vänstersidan
- Minne i musen som sparar inställningar och makros
- ROCCAT Easy-Shift


Specifikationer:

Mått: 13,5 x 7,5 x 4,2 c m
Vikt: 118g
Färg: Svart, anpassningsbar belysning

skriv ett omdöme!

Roccat Kone EMP ( Fyndvara )

Roccat Kone EMP ( Fyndvara )

Fyndvara