Razer Diamondback Chroma ( Fyndvara )

Fyndvara

790,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

Fyndvara

Denna produkt finns inte längre i lager

Våra fyndvaror är produkter som vi fått i retur (pga att den inte blivit uthämtad eller ångrad), är ett reperationsexemplar eller har kommit med ett skadat emballage från en leverantör.

Läs om vad våra fyndvaruskick innebär här

Vi ger 24 månaders garanti och 30 dagars öppet köp på alla fyndvaror.
_______________

Oavsett om du är höger- eller vänsterhänt, och oavsett vilket grepp du föredrar, kommer Razer Diamondback att hålla dig bekväm även under de mest actionfyllda spelsessionerna.

Knappar har strategiskt placerats på vardera sida av Razer Diamondback som enkelt kan programmeras och aktiveras för att utföra kommandon, skicklighet eller makro för att ge dig överhanden i alla lägen. Gummisidans grepp är för ökad kontroll och komfort.

Razer Diamondback är konstruerad för att leverera oöverträffad noggrannhet, konstruerad med den mest exakta 16 000 DPI-spelmussensorn. Med sin förmåga att spåra upp till 1 DPI-steg och ett avstängningsavstånd så exakt som 0,1 mm, anpassar Razer Diamondback sig till din spelstil genom att svara med krävande precision, så du kommer aldrig att missa ett skott.

Uttryck dig med en palett med 16,8 miljoner färgalternativ när du belyser din Razer Diamondbacks logotyp, rullhjul och sidostrimlar. Anpassa varje belysningsplats individuellt för att skapa din egen belysningseffekt och synkronisera den med dina andra Chroma-enheter för en skärm som är lika ideal som din spelstil.

skriv ett omdöme!

Razer Diamondback Chroma ( Fyndvara )

Razer Diamondback Chroma ( Fyndvara )

Fyndvara