SteelSeries Apex - Nordic Layout

  • 88 macrotangenter
  • 5st färgzoner
  • Märkta WASD-tangenter

SteelSeries Apex - Nordic Layout Visa större

1 003,75 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

1200 kg

64153

Denna produkt finns inte längre i lager

SteelSeries APEX

Ett tangentbord från Steelseries med bakgrundbelysta tangenter i 4 lägen och 22st makroknappar. Detta betyder att du har 88 potentiela macrotangenter. De andra delar av tangentbordet är också programerbart, totalt har tangenbordet 504 programbara tangenter.

Personlighet med färger
Apex tangentbordet är indelat i 5st färgzoner som alla är kompatibla med 16.8miljoner olika färger. Denna funktion kan användas till bland annat att skapa unika färgscheman för dina olika makrolager. Kanske vill du ha tangentbordet lyser blått när du använder dina magier med din magiker och lyser rött när du använder din krigare. Färgkombinationerna är oändliga och aldrig förut har ett tangentbord varit så personligt.

WASD-tangenterna 
W-knappen har små bumpar så du enkelt kan hitta tillbaka till WASD-knapparna utan att stirra ner på tangentbordet. Extra pilar för snabbare och enklare navigering. Att det är lätt för fingrarna att hitta tillbaka kan vara skillnaden på vinst och förlust när du gamear.

Höjda makrotangenter 
Makrotangenterna som är placerade över F-tangenterna är högre än de brukar och därför mycket lättare att hitta till med fingrarna utan att behöva titta ner. Detta gör det både lätt att hitta till makrotangenterna samt F-tangenterna som alltid ligger nedanför.

Var anpassningsbar
På tangentbordets högra sida finns det en speciell SteelSeries-tangent, den ger dig möjligheten att ändra funktionerna på ditt tangentbord snabbt och simpelt. Med hjälp av tangenten så aktiverar du ett spelläge som gör att övrig Windows funktioner som nås exempelvis via windows-tangenten är låsta. Detta betyder att ditt spelande aldrig kommer bli avbrutet om du kommer åt någon tangent.

skriv ett omdöme!

SteelSeries Apex - Nordic Layout

SteelSeries Apex - Nordic Layout

  • 88 macrotangenter
  • 5st färgzoner
  • Märkta WASD-tangenter