SteelSeries Apex M800

SteelSeries Apex M800

 • Bakgrundsbelysning
 • Inbyggda USB-hubbar
 • Lågprofil
 • 20 macrotangenter
 • 4 olika lager
 • 1ms responstid
SteelSeries Apex M800 Visa större

1 849,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

2 kg


64171

Denna produkt finns inte längre i lager

SteelSeries Apex Mech Elite

SteelSeries Apex M800 är ett gamingtangentbord som är designad för att reagera snabbt, flytta strategiskt och ställa in dess prestanda från spel till spel. Med SteelSeries ActiveZone, har du 16.8 miljoner färger att välja mellan i de fem olika zonerna att välja som bakgrundsbelysning. Anti-Ghosting och macroknappar är också till fördel, för en grym spelupplevelse.

Anti-Ghosting

Anti-Ghosting gör det möjligt att hålla nere fler knappar än vanligt. På de flesta vanliga tangentbord kan du endast hålla nere max tre knappar samtidigt. Spelar du ett spel krävs det oftast att tangentbordet måste klara av fler kommandon än bara tre. SteelSeries Apex Mech Elite är utrustad med Anti-Ghosting och låter dig ge datorn fler kommandon utan att datorn klagar med störiga ljud, eller med knapptryckningar som går förlorade. 

Mekaniska tangenter - Känslan och kvalitén!

Mekaniska tangentbord brukar ofta klassas som den bättre kategorin av tangentbord. Alla tangenterna har en egen brytare vilket gör att tangenterna går att använda snabbare. En annan fördel som också påverkar snabbheten i användandet är att mekaniska tangenter bara behöver tryckas ner knappt halvvägs, perfekt när man vill ha hög responstid i exempelvis FPS! Livslängden är också längre då de mekaniska tangenterna klarar av fler tryck innan de blir slitna.

SteelSeries Apex Mech Elite använder sig av sina egenutvecklade switchar i tangenterna som motsvarar svarta sådana. 


ActiveZone Lightning

Apex Mech Elite har 5 självständiga färgzoner som alla är kompatibla med 16.8 miljoner färger, mer personligt än så blir det inte. Du kan använda dessa för att skapa unika färgscheman för dina olika makrolager. Du vill kanske ha ett helt rött lysande tangentbord när du spelar på din krigare, men när du ska spela på din magiker byter du makrolager och dina egen designade makron är tillgänliga för att du ska vinna varje strid samtidigt som tangentbordet lyser av magiskt blått i alla dess färger. Allt med ett enda knapptryck.

Full kontroll, vinst efter vinst

Du är alltid redo. Eftersom du måste agera snabbt i strider måste du också kunna se till att du inte är störd av annat. Tangentbordet erbjuder massa funktioner och trick för att du alltid ska ha full kontroll och fokus på vad som händer i spelet.  Du kan snabbt höja eller sänka ljudet, pausa eller starta musiken med mediatangenterna som sitter på tangentbordet. Då behöver inte släppa fokus på spelet någon gång.

Två USB-portar med hög hastighet

Med de strömförsörjande USB-portarna kan du överföra data till och från externa enheter, som MP3-spelare och flash-enheter, samtidigt som du till exempel laddar din smartphone medans du spelar.

skriv ett omdöme!

SteelSeries Apex M800

SteelSeries Apex M800

SteelSeries Apex M800

 • Bakgrundsbelysning
 • Inbyggda USB-hubbar
 • Lågprofil
 • 20 macrotangenter
 • 4 olika lager
 • 1ms responstid