LEGO Boost Kreativ Verktygslåda 17101

LEGO Boost Kreativ Verktygslåda 17101 Visa större

1 699,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

17101

Denna produkt finns inte längre i lager

Förstärk din LEGO byggupplevelse med fantastiska LEGO BOOST Kreativ verktygslåda. Bygg och anpassa Vernie, din personliga robotvän som kan prata. 

Programmera hur den ska uppföra sig och gör roliga aktiviteter på den medföljande lekmattan. Prata med Vernie så kommer roboten att svara med ansiktsuttryck som visar dess humör. Vernie kan röra sig i alla riktningar i olika hastigheter med sina stora band, se föremål och färger, bestämma avstånd, greppa och flytta föremål, göra gester med händerna och avfyra pilar från kanonen på axeln! 

Vernie känner också av och reagerar på stötar och vet när du lyfter upp den. Bygg om Vernie för att skapa M.T.R.4 (Terrängbil med multiverktyg), Gitarr4000, katten Frankie eller AutoByggaren. Alla skapelser kontrolleras via surfplattan med gratisappen som också innehåller digitala LEGO bygginstruktioner till de 5 modellerna, plus coola aktiviteter och idéer som sätter fart på fantasin.

Batterier (C-batterier) ingår ej.

OBS! Kontrollera noga på Boost hemsida (angiven länk på kartongen) vilka minimikrav som gäller för surfplatta/smartphone:
https://www.lego.com/sv-se/service/device-guide/boost

Ålder 7-12 år

skriv ett omdöme!

LEGO Boost Kreativ Verktygslåda 17101

LEGO Boost Kreativ Verktygslåda 17101