Fade Pack! Karambit Classic Fade + Falchion Fade

698,25 kr

-49,75 kr

748,00 kr

En av produkterna är inte längre tillgänglig. Det går inte att ta del av detta paketerbjudandet

Beskrivning

En kombination av två FadeCase knivar med nedsatt pris. Kombon består av en Fadecase Karambit Classic - Fade och Fadecase Falchion Elite - Fade, båda av dem har ett snyggt flerfärgat fade skin.


Med den här kombon så kan du köpa två CS:GO knivar med ditt favoritskin till ett lägre pris!

Innehåll

Vid köp av samlarobjektet så måste du fyllt 18 år


Falchion är en kniv som är designad för att vara så tålig som möjligt och dess låsmekanism klarar av otroligt mycket tryck. Falchion var ursprungligen designad som ett svärd, men med tiden så kom det många fler varianter, till exempel den här hopfällbara kniven.


Med den här kniven så kan du ta med dig en del av CS: GO in i verkligheten! Din upplevelse i spelet kommer också ändras efter att du har hållt kniven i verkligheten, då du vet hur det känns att faktiskt hålla i kniven på riktigt.


- Unikt graverat serienummer och ”C” kvalitetssymbol
- Tålig och gjord av rostfritt stål


Vid köp av knivar (även inkluderat Fadecase-knivar), så måste du enligt lag, vid köptillfället vara minst 18 år. Kniven får inte användas på allmän plats, kniven får endast användas som ett samlingsobjekt.


Specifikationer:

Bladets längd: 10,16 cm
Bladets material: 420 rostfritt stål
Handtagets material: ABS glasfiber
Vikt: 140 g

Vid köp av samlarobjektet så måste du fyllt 18 år


Sägnen säger att Karambit härstammar från Menangkabau, ett folkslag från den Indonesiska provinsen Sumatera Barat, som skapade dess blad utefter en tigers klor. Tack vare sitt unikt böjda blad så kan Karambit göra stor skada. Karambit är även en av de dyraste och mest populära knivarna i CS:GO.

Fadecase Karambit är en exklusiv irl-gestaltning i rostfritt stål och fiberglass av CS:GO kniven Karambit. Kniven är 18,5 cm lång och finns i flera olika skins.  

Vid köp av knivar (även inkluderat Fadecase-knivar), så måste du enligt lag, vid köptillfället vara minst 18 år. Kniven får inte användas på allmän plats, kniven får endast användas som ett samlingsobjekt.