USB-AC87 väggladdare + Jaybird ersättningspaket kombo

238,40 kr

-59,60 kr

298,00 kr

En av produkterna är inte längre tillgänglig. Det går inte att ta del av detta paketerbjudandet

Beskrivning

En kombination av ett Jaybird X3 ersättningspaket med bland annat laddaren, och en väggladdare som du kan koppla direkt mellan vägguttaget och laddaren. Kombinationen har ett minskat pris, så att det inte gör lika ont i plånboken att fixa så att du kan ladda hörlurarna.

Med den här kombon så får du allt du behöver för att ersätta det du saknar till din Jaybird X3 så att du kan ladda den och använda den igen till ett lägre pris!

Innehåll

Den här väggladdaren används för att ladda enheter och gadgets med en Micro-B laddningsport, men som inte tål för hög ampere, till exempel Jaybird X3! Den är 1 meter lång så att du kan sätta gadgeten en bit bort från vägguttaget utan en förlängningssladd.


- Nätadapter till Micro-B hane
- 1A ström, perfekt för bl.a. Jaybird X3
- 1 meter lång


Specifikationer:

Kabellängd: 1 m
Ström: 1 A
Färg: Vit

Ett ersättningspaket för Jaybird X3 som passar bra om man har tappat bort något tillbehör eller någon av dem har gått sönder. Paketet innehåller bland annat öronvingar, öronproppar och en laddningsklämma.


Innehåll:
 3 par (S/M/L) öronvingar, 3 par (S/M/L) öronproppar, en laddningsklämma, en tröjklämma, 2 sladdklämmor och en bärpåseVi säljer även Jaybird X3 laddare separat.
Det kan du hitta här:

GÅ TILL ENBART JAYBIRD X3 LADDARE