Bose SoundLink Revolve Plus ( Fyndvara )

Fyndvara

3 390,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

739617-2110-F

Fyndvara

Denna produkt finns inte längre i lager

Våra fyndvaror är produkter som vi fått i retur (pga att den inte blivit uthämtad eller ångrad), är ett reperationsexemplar eller har kommit med ett skadat emballage från en leverantör.

Fyndvaror kan i vissa fall ha skadad eller sakna originalförpackning.

Alla fyndvaror har testats, klarat kvalitetskontroller och fungerar precis som nya produkter. Fyndvaror levereras alltid med alla tillbehör.

Fördelen med våra fyndvaror är att vi säljer dem till ett lägre pris men med samma villkor ( t.ex. garanti- och ångerrättsvillkor) som alla andra produkter.

_______________

Bose SoundLink Revolve Plus är en trådlös högtalare med otroligt djup bas som man kan ta med sig hela dagen då den har ett tyghandtag som gör den enkel att flytta och den kan spela musik i 16 timmar innan man behöver ladda den. Högtalaren har ett vattentåligt aluminium skal som gör så att man kan använda den nära vatten utan problem. Om man behöver ta emot samtal så finns det en inbyggd mikrofon som gör så att man slipper ta fram mobilen. Mikrofonen kan och användas för att röststyra Siri och Google Now. När man är med andra som också har samma högtalare så kan man para ihop högtalarna så att man får stereoljud eller bara så att man kan ha samma ljud på båda högtalarna.


Bose SoundLink Revolve Plus är perfekt för de som vill ha en Bluetooth högtalare som är enkel att ta med sig men också har fantastisk ljudkvalité!


- Trådlös
- Otroligt djup bas
- Tyghandtag, aluminium skal
- Enkel att ta med sig
- 16 timmar batteritid
- Koppla ihop två högtalare för stereoljud
- Inbyggd mikrofon


Specifikationer:

Mått: 10,5 x 10,5 x 18,39 cm
Vikt: 898g
Trådlös räckvidd: 9m
Batteritid: 16 timmar
Anslutning: Bluetooth
Färg: Svart

skriv ett omdöme!

Bose SoundLink Revolve Plus ( Fyndvara )

Bose SoundLink Revolve Plus ( Fyndvara )

Fyndvara