Bose QC 35 2 + Anker SoundCore pack329,40 kr

-40%

549,00 kr


  1. Denna produkten har tagit slut.

3 604,40 kr

-219,60 kr

3 824,00 kr

En av produkterna är inte längre tillgänglig. Det går inte att ta del av detta paketerbjudandet

Beskrivning

En kombination av Bose QuietComfort 35 II, ett trådlöst headset med otrolig ljudkvalité, och Anker SoundCore, en stereo högtalare med intensivt ljud, till ett fantastikt pris!

Med den här kombon så får du både ett bra headset för när du ska lyssna på musik själv och en kraftfull högtalare när du ska lyssna med andra!

Innehåll

Bose QuietComfort 35 II är trådlösa over-ear hörlurar med tre olika nivåer av brusreducering som gör så att du kan anpassa brusreduceringen till omgivningen och fantastik ljudkvalité som är resultatet av årtionden av forskning. Hörlurarna har två mikrofoner med brusreducering som gör din röst tydlig även i blåsiga och högljudda miljöer. Volymoptimerad EQ gör så att ljudet alltid låter lika bra oavsett ljudnivån. Med knappar på hörlurarna så kan du ta emot telefonsamtal, ringa, spela musik eller börja prata med en virtuell assistent som till exempel Siri genom utan att behöva ta fram mobilen.


Bose QuietComfort 35 II är perfekt för de som vill ha ett trådlöst headset med fantastiskt ljud och brusreducering med 20 timmar batteritid som räcker hela dagen.


- Justerbar brusreducering
- Volymoptimerad EQ balanserar ljudet för volymen
- Två brusreducerande mikrofoner
- Guidad Bluetooth och NFC ihopparning
- Upp till 20 timmar batteritid


Specifikationer:

Mått: 8,1 x 17 x 18 cm
Vikt: 236g
Färg: Svart
Batteritid: 20 timmar

Anker SoundCore är en stereo högtalare som ger intensivt ljud med kraftfull bas och hög volym. Den är designad för att ha under 1% THD vilket ger kristallklart ljud. Högtalaren är trådlös och styrs via Bluetooth, den ansluter automatiskt till den senaste använda mobilen. Den kommer med en laddsladd men den klarar sig 24 timmar eller 500 låtar innan den får slut på batteri. Högtalaren har även en inbyggd mikrofon, vilket gör så att man kan ta emot samtal med den.


SoundCore är perfekt om du vill ha en trådlös högtalare med lång batteritid, bra ljud och lågt pris.


- Intensivt stereo ljud med kraftfull bas och hög volym
- Trådlös via Bluetooth, kommer med laddsladd
- Under 1% THD vilket ger kristallklart ljud
- 24 timmar / 500 låtar speltid
- Inbyggd mikrofon


Specifikationer:

Mått: 16,5 x 4,5 x 5,4 cm
Vikt med emballage: 507g
Batteritid: 24 timmar
Trådlös räckvidd: 20m
Färg: Svart