Xtrfy H1+M1 pack

2 284,15 kr

-104,85 kr

2 389,00 kr

Beskrivning

Just nu erbjuder vi möjligheten att köpa Xtrfy:s populära H1 headset tillsammans med den precisa Xtrfy M1 musen i ett riktigt grymt pack!

Innehåll

Xtrfy H1 är ett headset som är designad av några av världens mest erfarna professionella e-sport spelare för att användas för e-sport. Hörlurarna är bekväma så att de kan användas länge och dess 60 mm neodymium element låter dig höra mer detaljer när du spelar, till exempel när en fiende kommer bakifrån. Headsetet är gjord av högkvalité material valda av spelare som är både hållbara och bekväma. H1 är kompatibel med nästan allt som har 3,5mm uttag.


H1 Pro Gaming Headset är perfekt för professionella e-sport spelare eller bara gamers som vill ha ett headset av hållbara och bekväma material med bra ljud och som man kan använda i flera timmar utan att det känns obekvämt.


- Optimerad för e-sport
- Hållbara högkvalité material valda av spelare
- Over-ear hörlurar med tjocka minnesskum öronkuddar
- 60 mm neodymium element som låter dig höra mer detaljer
- Designade för att vara så bekväm att den kan användas många timmar


Specifikationer:

Vikt: 350g
Kabellängd: 1,2 m + 2m förlängningssladd + 0,2m adapter
Frekvensomfång: 40 – 20 000 Hz
Högtalarelement: 60 mm neodymium element
Uttag: En 3,5mm eller två 3,5mm (kommer med adapter)
Material: Aluminium, minnesskum och PU läder öronkuddar
Kompatibilitet: PC, Mac, Xbox One (med Xbox One kontroll adapter), Xbox One S (med Xbox One kontroll adapter), PS4, PS4 Pro, mobiler och VR system med 3,5mm uttag

Xtrfy M1 är en trådad datormus med gummerat grepp designad för att ge både vara extremt bekväm att hålla i och för att ge det bästa greppet. Musen var designad av Xtrfy i samarbete med e-sportslaget Ninjas in Pyjamas som såg till att musen var perfekt att spela med även för proffs. Musen har en pålitlig PMW 3310 optisk sensor med justerbar upplösning som högst är 4000 cpi och upp till 1000Hz uppdateringsfrekvens. Den har 5 knappar med högkvalité Omrom switchar.


Xtrfy M1 är perfekt för de som vill ha en datormus som är designad för att vara så bra att även e-sport proffs föredrar den.


- Designad i samarbete med e-sportsorganisationen Ninjas in Pyjamas
- 5 knappar med Omron och Kailh brytare
- Pålitlig PMW 3310 optisk sensor
- Justerbar upplösning och uppdateringsfrekvens


Specifikationer:

Kabellängd: 2m
Kompatibilitet: Windows XP eller senare, Mac OS X 10.1+

Färg: Svart, gul