SteelSeries Siberia 840 Gaming Headset

3 299,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

61230

Denna produkt finns inte längre i lager

Världens bästa trådlösa Gamingheadset

Siberia 840 levererar professionellt ljud som du känner till och älskar, med den extra fördelen av Bluetooth. Detta headset erbjuder en miljö fri från lagg och med låg latens, samt har tre Dolby-surroundljud-tekniker. När Siberia 840 är ansluten med Bluetooth fungerar den på nästan alla plattformar.

Bryter formen

Siberia 840 är det perfekta gamingheadsetet. Beväpnad med en fördröjningsfri trådlös anslutning, sändare med OLED-display, on-ear- knappar, kristallklar mikrofon och Bluetooth-anslutning - Siberia 840 är allt du behöver för varje spelplattform.


Ingen fördröjning

The Siberia 840 uses continuous frequency-hopping technology to prevent lag between your game and your headset.


Surroundljud

Fördjupa dig i ett otroligt virtuellt 7.1-surroundljud. Medan de flesta headset endast har Dolby Headphone, har detta headset tre olika Dolby-teknologier:


Ljudlandskap

Siberia 840 levererar ett exceptionellt trimmat ljud som är perfekt för spel, filmer, musik och mycket mer.


Siberia 840 med Bluetooth

Bluetooth-anslutningen ger dig möjlighet att chatta via VoIP-klienter med din mobila enhet. Gamers kan också ta emot samtal och streama musik, allt utan att någonsin behöva ta av sig sitt headset.


Se dina inställningar

Inget mer stirrande på blinkande LED-lampor för att tolka dina aktuella inställningar. Sändarboxen i Siberia 840 har en livfull OLED-display som visar alla dina inställningar och ännu mer.


Skärm

Profiler, ljudkällor, batteritid och volym visas med kristallklar grafik. Den stora skärmen är lätt att se och kan bekvämt justeras från din soffa.


Trådlös kontrollering

Med knapparna på öronkåporna gör du justeringar snabbt och intuitivt. Med ratten kan du justera volymen och navigera de vanligaste inställningarna direkt från din plats.


Visuell Chatt Mix

Du kan styra ljudnivåbalansen mellan ljudet i ditt spel och kommunikationen från ditt lag. Skruva enkelt upp chattljudet för att höra dina vänner över explosionerna. Eller dämpa dina vänner när du vill fokusera på spelet.


Utbytbara batterier

Förlora aldrig strömmen, men glöm sladdarna. Vi har inkluderat två 20-timmars litium-jon-batterier, som kan bytas ut mitt i spelet utan att några kablar behövs. Reservbatteriet laddas inuti mottagaren så att det är redo när du behöver det som mest.


Headset-funktioner

SteelSeries nästa generations högtalardrivrutiner erbjuder detaljerade toppar, korrekt medelljud och levererar öronkåpor med sluten baksida samt lågt basljud, för överlägsen exakthet, klarhet och detaljrikedom.

 • Dolby virtual 7.1 surroundljudsteknik placerar dig inuti spelet
 • Infällbar, riktad mikrofon på en svanhals med ljudavstängning som indikeras med ett ljus.
 • Två bytbara Li-jon-batterier för obegränsat spelande
 • Souns Share (ljuddelning) gör att du kan dela ljudet med en vän
 • Klickhjul möjliggör kontroll av volymen och menyer från öronkåpan
 • Öronkuddar i minnesskum och huvudbandsvaddering med släta läderliknande ytor säkerställer en bekväm passform
 • Utgångar: Delning (3,5 mm, 3-polig), Chatt (2,5 mm, 3-polig)


Sändarfunktioner

Stor OLED-display visar tydligt menyer och inställningar. Styr och konfigurera på sändaren eller från headsetets kontroll. Fungerar med Xbox 360, PS3/4, PC/Mac, AppleTV/Roku, hemunderhållning och mobila enheter. SteelSeries ChatMix- och LiveMix-tekniker hjälper dig att höra vad du behöver höra, när du behöver höra det, och hur du vill höra det.

 • Batteriladdarpaket inuti sändaren
 • Bluetooth BTLE
 • 5-bandad EQ för att optimera ljudet för varje spel eller situation
 • Tre Dolby surroundljud-teknologier: Dolby Digital, Dolby Headphone och Dolby Pro Logic II.
 • Övervaka volym-, headset-, batteri- och Dolby-status visuellt på sändaren


Gör headsetet till ditt eget


Enkelt att anpassa

Siberia 840 är redo att användas direkt från förpackningen. Med OLED-mottagare får du tillgång till grundläggande styrning, inställningar, volym och ChatMix utan att någonsin behöva drivrutiner.


Personlig anpassning med Engine

Med SteelSeries Engine får du ut det mesta möjliga av din utrustning när du ansluter den till SteelSeries Engine 3. Hantera dina profiler, utjämningsinställningar och OLED GameSense-funktioner genom den användarvänliga programvaran.


Fullständig kontroll

Vi har utformat Siberia 840 för att du ska kunna använda det till alla dina enheter. Vad du än använder för underhållning, och var du än använder den, så har vi lösningen för dig.


Siberia 840: Setup

Siberia 840 levererar professionell ljudkvalitet som du känner och älskar, med den extra bonusen av Bluetooth. Detta headset erbjuder utan fördröjning miljö med låg latens och har tre Dolby surround tekniker. I kombination med Bluetooth fungerar Sibir 840 på alla plattformar.

skriv ett omdöme!

SteelSeries Siberia 840 Gaming Headset

SteelSeries Siberia 840 Gaming Headset