Astro Gamingheadset A50 Gen3 (PS4/PC) Dolby 7.1

3 999,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

939-001538

Denna produkt finns inte längre i lager

Detta trådlösa headset från ASTRO levererar en uppslukande ljudupplevelse. Med en ergonomisk design, otrolig hållbarhet och batteritid upp till 15 timmar, så är detta headset ett måste för den seriösa gamern! Upplev det legendariska ljudet och prestandan utan besvär och begränsningar som kommer med kablar.

Den helt nya ASTRO-basstationen har en 5 GHz trådlös sändare som ger låg latens och tydlig kommunikation. A50-headsetet tillåter långa och intensiva spelsessioner i komfort, utan att du behöver ta pauser. Hör fiender och föremål från alla hörn och vinklar med Dolby® Headphone 7,1 surroundljud och optimera chattnivån och spelljudet med den inbyggda MixAmp -tekniken. Den flexibla och brusreducerande mikrofonen kan du enkelt justera volymen och andra inställningar på, beroende på din omgivning och preferens.

A50 erbjuder kompatibilitet till flera plattformar, vilket gör det enkelt att växla mellan konsol och PC/Mac-lägen. PC-spelare kan få tillgång till ASTRO Command Center-programvaran via USB och justera olika ljudinställningar och nivåer därefter. PC-spelare kan också balansera spelljudet och röstchatt när de använder separata chattprogram såsom Discord eller Skype.

ASTRO-headsets är speciellt anpassade för spel. Därför är de oftast i samarbete med utvecklare, professionella spelare och streamers för att leverera en dialog, musik, och in game-ljud precis som de var avsedda att höras.


Ingår:
A50 trådlöst headset med li-ion-batteri
ASTRO Wireless 5 GHz basstationssändare/laddstation


Kablar:
1.0m Micro USB-kabel
1.0m Optisk kabel


Specifikation:
Frekvensområde: 10 - 20.000kHz
Strömförsörjning: USB Micro-B (USB 2.0-kompatibel)
Trådlös räckvidd: Upp till 10 meter
Element: 40mm neodymiummagnet
Mikrofon: 6.0mm enkelriktad brusreducerande
Karakteristik: SPL: 118 dB @1 kHz

Betyg 
2017-11-06

Oh... YES!

Förord:
Som streamer så är komfort, flexibilitet och ljud otroligt viktigt. Jag skaffade mitt första par Astro A50 för 2 år sedan och började med generation 2. Nu var det dags att testa generation 3 och jag fullkomligt älskar dom! Men det finns några saker jag är lite mindre nöjd med.

PRO:
- Jätteskön passform, även för nördar med glasögon.
- Batteritiden på ca 15 timmar är helt galet bra.
- Ljudet är fantastiskt i dessa lurar! Musik, film och spel blir nästan levande. Och inga jobbiga störningar eller "buzzande" i bakgrunden som det annars lätt blir med trådlöst.
- AUX-utgången är fantastisk för den som tex. kör en dual-PC setup vilket gör att du kan få ljud från två källor samtidigt
- Känns som att de väger lite mindre sen föregångaren Gen 2
- Dockningsstationen med inbyggd MixAmp har ett cleant utseende plus väldigt lätt att sätta headsetet på laddning
- Nya färgsättningen med färgglada metalldelar är välkommet!
- Den väldigt enkla mjukvaran till headsetet "ASTRO Command Center" med möjlighet att ladda ned ny firmwire när det finns tillgängligt automatiskt, redigera volymer, EQ, mikrofon och synkning.

CONS:
- Känns 'något' plastigare jämfört med Gen 2, men fortfarande mycket bättre kvalitet än många andra gamingheadset.
- Fick bara med en USB-kabel för att ansluta dockan till datorn. Vill du ladda headsetet medan du använder det måste du ha en egen micro-USB-kabel.
- Sladdmässigt åter igen så är sladden till dockan något kort. De kan kosta på sig några centimeter till som inte borde påverka headsetet nämnvärt med störningar osv.
- Jag upplever att det är alltid lite knackigt att få Astro A50 att fungera första gången du pluggar in USB:n i datorn. Det tar en 10-20 min innan du kanske kan få firmwire-uppdateringen(som tyvärr måste göras varje gång du köper ett nytt Astro-headset, de verkar inte utföra en sån service på det de tillverkar) att faktiskt starta och installera. Men när det är installerat och klart är headsetet otroligt pålitligt.

Övrigt:
Mikrofonen är godkänd, men så är det ju med de flesta gamingheadsets. Det är en godkänd lösning för den som inte har en extern USB-mick.

  • 2 av 2 användare tyckte att denna recension var användbar.

Ge omdöme!

skriv ett omdöme!

Astro Gamingheadset A50 Gen3 (PS4/PC) Dolby 7.1

Astro Gamingheadset A50 Gen3 (PS4/PC) Dolby 7.1