ASTRO A40 TR (PC) - Svart ( Fyndvara )

Fyndvara

1 999,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

3AH4T-AGX9N-506-F

Fyndvara

Denna produkt finns inte längre i lager

Våra fyndvaror är produkter som vi fått i retur (pga att den inte blivit uthämtad eller ångrad), är ett reperationsexemplar eller har kommit med ett skadat emballage från en leverantör.

Fyndvaror kan i vissa fall ha skadad eller sakna originalförpackning.

Alla fyndvaror har testats , klarat kvalitetskontroller och fungerar precis som nya produkter. Fyndvaror levereras alltid med alla tillbehör.

Fördelen med våra fyndvaror är att vi säljer dem till ett lägre pris men med samma villkor ( t.ex. garanti- och ångerrättsvillkor) som alla andra produkter.

_______________

Det nya ASTRO A40 TR headset har ökade funktioner för att användaren kan anpassa sig till alla miljöer. A40 TR headset kommer som en open-back headset med fantastisk ljudkvalitet, långvarig komfort, en precisionsmikrofon och utbytbara högtalar-tags. Vid högljudda professionella turneringar kan du omvandla A40 TR till closed-back brusreducerande hörlurar genom att byta komponenter som högtalar-tags, mikrofon och öronkuddar som säljes separat i ASTRO Mod Kit. Alla TR-produkter är officiell utrustning av Call of Duty: Black Ops 3 och används av topprankade Call of Duty Pro team som Optic Gaming och Team Envyus.

Specifikation:
Frekvensrespons: 20Hz till 24,000Hz
Impedans: 48 ohm
Vikt utan kabel: 360 g
Pannband Tryck: 2.6N
THD: Mindre än 0,1%
Anslutning: 3,5 mm 4 pole Jack
Mic: 6.0mm enkelriktad

I Förpackningen:
A40 Headset
A40 Mikrofon
ASTRO Speaker-Taggar

skriv ett omdöme!

ASTRO A40 TR (PC) - Svart ( Fyndvara )

ASTRO A40 TR (PC) - Svart ( Fyndvara )

Fyndvara