Xbox kontroll + KontrolFreek FPS Phantom kombo

734,15 kr

-23,85 kr

758,00 kr

Beskrivning

Om du tänker köpa en kontroll till ditt Xbox One så är det här den perfekta kombon för dig! Det här är en kombo av en Xbox kontroll som också fungerar för datorn och snygga vita thumb grips av KontrolFreek som ger dig bättre kontroll och precision när du spelar. Kombinationen har ett bättre pris än om de köps individuellt! 

Innehåll

Upplev än bättre spelupplevelse än någonsin innan med omdesignade tumgrepp som ger mer grepp och precision och nytt styrkors som ger dig ökad precision! Med sladden så kan du koppla kontrollen till en dator för en stabil koppling och så att du slipper byta ut batterier. Kontrollen fungerar också trådlöst eller trådat med Xbox One. Dess ergonomiska design gör den även väldigt bekväm att hålla i.


- Omdesignade tumgrepp och styrkors
- Stabil trådad koppling
- Fungerar med sladd för Windows, trådlöst eller med sladd för Xbox One


Specifikationer:

Mått: 18,1 x 17,5 x 7,1 cm

kontrolfreek


KontrolFreek FPS Freek Phantom är en hyllning till Call of Duty. Den invecklade vita laseretsade designen är oförglömligt snygg, robust och erbjuder exceptionellt grepp.

Kontrolfreeks FPS Freek Phantom är utryckligen konstruerad för att utföra medel till långdistans stridssituationer som är typiska för Call of Duty-serien. Den högre (10,4 mm) konkava spaken ger ökat rörelseomfång med över 115 %, vilket ökar precision och kontroll samt förbättrar noggrannheten och komfort under långa sessioner.

Med dessa fördelar, kan du få ut mesta möjliga av varje vapentyp och ta din K / D ratio till nya nivåer!

Fungerar perfekt till spel som 

- Call of Duty: Ghosts
- Battlefield 4
- Killzone: Shadow Fall
- Grand Theft Auto V
- Call of Duty: Black Ops 2
- Halo 4