G703 + Powerplay kombo1 425,00 kr

-5%

1 500,00 kr


  1. Denna produkten har tagit slut.

2 624,00 kr

-75,00 kr

2 699,00 kr

En av produkterna är inte längre tillgänglig. Det går inte att ta del av detta paketerbjudandet

Beskrivning

En kombo av G703 musen och Powerplay musmattan till bättre pris! Musen är kompatibel med Powerplay som låter en ladda musen utan sladdar!

Innehåll

Logitech G703 är en gamingmus som kan laddas trådlöst via Powerplay musmattan så att man aldrig behöver oroa sig över att batteriet kan ta slut eller att sladden ska komma i vägen. Den har en PMW3366 optisk sensor som är känd som den bästa datormus sensorn hittills. Musen är extremt snabb och precis och den har blixtsnabb trådlös (och trådad) anslutning med bara 1 ms svarstid.


Musen har en bekväm ergonomisk form designad för högerhänta och en tålig men lättviktig design. Den har gummigrepp på sidorna så att man kan hålla fast i musen bättre och två sidoknappar på den vänstra sidan som man kan programmera så att de gör vad man vill. De fyra andra knapparna är också programmerbara.


- Går att ladda trådlöst via Powerplay

- Snabb trådlös anslutning, 1 ms svarstid
- PMW3366 sensor, 200 - 12 000 DPI, 400 IPS
- Bekväm, ergonomisk och lättviktig högerhänt design
- Gummigrepp på sidorna


Specifikationer:

Mått: 12,4 x 6,8 x 4,3 cm
Vikt: 109g
Färg: Svart

Med den här musmattan så kommer aldrig musens batteri ta slut! Logitech Powerplay låter dig ladda kompatibla möss (G903 och G703) trådlöst och minskar samtidigt lagg. Musmattan skapar ett fält ovanför ytan som laddar trådlöst utan att påverka musens mätningar och trådlösa sändningar. Den medförda Powercore modulen kan sättas in i mössen och gör så att det elektriska fältet laddar musen både när den rör på sig och när den står stilla, så att du kan spela hur mycket du vill.


Musmattan har en inbyggd blixtsnabb trådlös mottagare för musen så att man slipper använda ett extra USB uttag för musen. Den kommer med både en tyg yta som ger mycket kontroll och en hård yta som minskar friktion och ökar snabbheten. Med de ytorna så att du kan anpassa musmattan så att den passar dig. Loggan lyser i valfri färg av 16,8 miljoner möjliga färger i olika effekter och belysningen kan synkroniseras med belysningen på andra Logitech enheter så att de passar bättre tillsammans.


- Laddar kompatibla datormöss (G903 och G703) trådlöst
- Den medförda Powercore modulen kan sättas in i mössen så att de kan laddas trådlöst
- Inbyggd blixtsnabb trådlös mottagare för musen
- Kommer med både tyg och hård yta
- Loggan lyser i valfri färg av 16,8 miljoner möjliga
- Belysningen kan synkroniseras med andra Logitech enheter


Specifikationer:

Mått: 27,5 x 32 x 1,2cm
Vikt: 726g
Kompatibilitet: Windows 10, 8.1, 8 och 7
Färg: Svart