HUION H420 Digitalt Ritbord 4000LPI ( Fyndvara )

Fyndvara

449,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

Fyndvara

Denna produkt finns inte längre i lager

Våra fyndvaror är produkter som vi fått i retur (pga att den inte blivit uthämtad eller ångrad), är ett reperationsexemplar eller har kommit med ett skadat emballage från en leverantör.

Fyndvaror kan i vissa fall ha skadad eller sakna originalförpackning.

Alla fyndvaror har testats , klarat kvalitetskontroller och fungerar precis som nya produkter. Fyndvaror levereras alltid med alla tillbehör.

Fördelen med våra fyndvaror är att vi säljer dem till ett lägre pris men med samma villkor ( t.ex. garanti- och ångerrättsvillkor) som alla andra produkter.

_______________

- På jakt efter en första ritplatta?

- Vi har plockat fram en enkel platta som hjälper dig med allt från att rita, redigera bilder till att spela spel!

- Du kommer med högprecision kunna förbättra dina kunskaper och spela touchspel på din dator.Ibland får vi ett genidrag och vill skapa och skapa tills natt blir morgon, och ofta finner vi att vi inte har de rätta verktygen för att kunna få ut hela potentialen av det vi önskar. Den här ritplattan tillåter dig att enkelt koppla den till din dator, öppna önskat grafikprogram och ta nytta av allt programmet har att erbjuda!

Det har aldrig varit lättare att rita, designa och redigera på ett ergonomiskt sätt. Med denna ritplatta kommer du kunna sitta bekvämt och skapa otaliga mängder av verk, utan att överanstränga händer och nacke! Inte nog med att du kan rita, du kan även använda plattan till spel som till exempel Osu!.

En snygg och kompakt ritplatta som du enkelt installerar och kopplar till din dator. Tack vare storleken är den perfekt för dig som reser!


Kompatibel med bland annat:
Corel Painter, CorelDraw, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Fireworks, Macromedia Flash, Comic Studio, SAI, Infinite Stratos, 3D MAX, Autodesk MAYA, Pixologic ZBrush 


Systemkrav: Windows 10/Windows 8/Windows 7/Vista/XP/2000, Mac OS X10.4 och senare
Arbetsområde: 10cm x 5.6cm

Upplösning: 4000 lpi
Trycknivåer: 2048 st
Snabbtangenter: 3 st
Anslutning: USB
Kabel inkluderad: USB
Längd på kabel: 1.5 meter
Vikt: 127 gram
Storlek: 176.6mm x 115mm x 7.5mm

skriv ett omdöme!

HUION H420 Digitalt Ritbord 4000LPI ( Fyndvara )

HUION H420 Digitalt Ritbord 4000LPI ( Fyndvara )

Fyndvara