Astro Gamingheadset A50 Gen3 (PS4/PC) Dolby 7.1 ( Fyndvara )

3 799,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

3AS52-AGW9N-510-F

Fyndvara

Denna produkt finns inte längre i lager

Våra fyndvaror är produkter som vi fått i retur (pga att den inte blivit uthämtad eller ångrad), är ett reperationsexemplar eller har kommit med ett skadat emballage från en leverantör.

Fyndvaror kan i vissa fall ha skadad eller sakna originalförpackning.

Alla fyndvaror har testats , klarat kvalitetskontroller och fungerar precis som nya produkter. Fyndvaror lvereras alltid men alla tillbehör.

Fördelen med våra fyndvaror är att vi säljer dem till ett lägre pris men med samma villkor ( t.ex. garanti- och ångerrättsvillkor) som alla andra produkter.


_______________

Detta trådlösa headset från ASTRO levererar en uppslukande ljudupplevelse. Med en ergonomisk design, otrolig hållbarhet och batteritid upp till 15 timmar, så är detta headset ett måste för den seriösa gamern! Upplev det legendariska ljudet och prestandan utan besvär och begränsningar som kommer med kablar.

Den helt nya ASTRO-basstationen har en 5 GHz trådlös sändare som ger låg latens och tydlig kommunikation. A50-headsetet tillåter långa och intensiva spelsessioner i komfort, utan att du behöver ta pauser. Hör fiender och föremål från alla hörn och vinklar med Dolby® Headphone 7,1 surroundljud och optimera chattnivån och spelljudet med den inbyggda MixAmp -tekniken. Den flexibla och brusreducerande mikrofonen kan du enkelt justera volymen och andra inställningar på, beroende på din omgivning och preferens.

A50 erbjuder kompatibilitet till flera plattformar, vilket gör det enkelt att växla mellan konsol och PC/Mac-lägen. PC-spelare kan få tillgång till ASTRO Command Center-programvaran via USB och justera olika ljudinställningar och nivåer därefter. PC-spelare kan också balansera spelljudet och röstchatt när de använder separata chattprogram såsom Discord eller Skype.

ASTRO-headsets är speciellt anpassade för spel. Därför är de oftast i samarbete med utvecklare, professionella spelare och streamers för att leverera en dialog, musik, och in game-ljud precis som de var avsedda att höras.


Ingår:
A50 trådlöst headset med li-ion-batteri
ASTRO Wireless 5 GHz basstationssändare/laddstation


Kablar:
1.0m Micro USB-kabel
1.0m Optisk kabel


Specifikation:
Frekvensområde: 10 - 20.000kHz
Strömförsörjning: USB Micro-B (USB 2.0-kompatibel)
Trådlös räckvidd: Upp till 10 meter
Element: 40mm neodymiummagnet
Mikrofon: 6.0mm enkelriktad brusreducerande
Karakteristik: SPL: 118 dB @1 kHz

skriv ett omdöme!

Astro Gamingheadset A50 Gen3 (PS4/PC) Dolby 7.1 ( Fyndvara )

Astro Gamingheadset A50 Gen3 (PS4/PC) Dolby 7.1 ( Fyndvara )