Fadecase Falchion Elite - Black Pearl

Vid köp av samlarobjektet så måste du fyllt 18 år

549,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

FCE13-BP

Passa på! Färre än fem exemplar kvar i lager!

Falchion är en kniv som är designad för att vara så tålig som möjligt och dess låsmekanism klarar av otroligt mycket tryck. Falchion var ursprungligen designad som ett svärd, men med tiden så kom det många fler varianter, till exempel den här hopfällbara kniven.


Med den här kniven så kan du ta med dig en del av CS: GO in i verkligheten! Din upplevelse i spelet kommer också ändras efter att du har hållt kniven i verkligheten, då du vet hur det känns att faktiskt hålla i kniven på riktigt.


- Unikt graverat serienummer och ”C” kvalitetssymbol
- Tålig och gjord av rostfritt stål


Vid köp av knivar (även inkluderat Fadecase-knivar), så måste du enligt lag, vid köptillfället vara minst 18 år. Kniven får inte användas på allmän plats, kniven får endast användas som ett samlingsobjekt.


Specifikationer:

Bladets längd: 10,16 cm
Bladets material: 420 rostfritt stål
Handtagets material: ABS glasfiber
Vikt: 140 g

skriv ett omdöme!

Fadecase Falchion Elite - Black Pearl

Fadecase Falchion Elite - Black Pearl

Vid köp av samlarobjektet så måste du fyllt 18 år

Filips Favorit Kombinationer

Filips Favorit Kombinationer

Ibland hittar jag produkter som jag tycker passar riktigt bra tillsammans då lägger jag ihop dem i något jag kallar för Filips Favorit Kombinationer och lägger in en rabatt så att du kan köpa ett paketerbjudande, alltså kombinationen utav produkterna till ett lägre pris än vad dem hade kostat om man hade köpt dem var för sig!

/ Filip