Shadow Chicken Pack! - Fadecase kyckling + shadow dagger

598,20 kr

-49,80 kr

648,00 kr

En av produkterna är inte längre tillgänglig. Det går inte att ta del av detta paketerbjudandet

Beskrivning

Ett pack med nedsatt pris på en FadeCase C4 kyckling och en gul shadow dagger kniv, båda inspirerade av CS:GO. Med den här kombon så kan du dekorera ditt rum så att det blir snyggare och får mer gaming känsla samtidigt!

Innehåll

Ökänd för att aningslöst gå runt i terroristbestridda delar av Spanien. Den fångar på något sätt alltid allas uppmärksamhet.


Ingen vet om kyckling C4:an är terroristernas, counter terroristernas eller en ond kycklingsorganisations skapelse.


- Vad kom först? Kycklingen eller C4:an?


Specifikationer:

Höjd: 20cm

Bredd: 13cm

Material: Mjukt boa tyg med bomull fyllning

Vid köp av samlarobjektet så måste du fyllt 18 år


Shadow Dagger Elite är en liten kniv som är designad för att passa perfekt i en knytnäve. Med den här kniven så kan du hålla din favoritkniv med det bästa skinnet från CS:GO i verkligheten och känna vikten och formen av kniven! När du använder en shadow dagger i spelet efter det så kommer du påminnas av hur den kändes att hålla den på riktigt och ditt spelande kommer bli mer engagerande. Kniven passar perfekt för att användas som dekoration i ett rum med gaming-tema.


Bladet av kniven pekar ut från knytnäven så att man hugger kniven på samma sett som man slår med handen. Kniven har en stålplatta med ett unikt serienummer på som gör kniven lite mer speciell och en graverad ”C” logga som fungerar som en kvalitetssymbol.


- Har en graverad ”C” kvalitetssymbol och ett unikt serienummer
- Gjord av tåligt rostfritt stål


Vid köp av knivar (även inkluderat Fadecase-knivar), så måste du enligt lag, vid köptillfället vara minst 18 år. Kniven får inte användas på allmän plats, kniven får endast användas som ett samlingsobjekt.


Specifikationer:

Bladets längd: 10 cm
Total längd: 15,2 cm
Material: Rostfritt stål
Vikt: 124 g