Fadecase Karambit knivställ + Elite Karambit - Fade kombo

518,25 kr

-19,90 kr

538,15 kr

Beskrivning

En kombination av det älskade skinet Elite Karambit - Fade och ett knivställ gjord för att passa den sortens kniv perfekt!

Kombon har 10% rabatt på knivstället, vilket är perfekt för de som funderar på att köpa ett knivställ för sin kniv men inte vill spendera för mycket pengar på det.

Innehåll

Vid köp av samlarobjektet så måste du fyllt 18 år


Nu kan du hålla en Karambit i din hand.

Efter att du för första gången har hållit i en exklusiv Fadecase Karambit i din hand så kommer du att ha mer än ett häftigt samlarobjekt att visa upp för dina vänner. Du kommer också märka hur knivarna i CS: GO förändras. Du kan tycka dig se mer detaljer, känna tyngden från dem och förhöja din spelupplevelse.

Din kniv kommer inte bara vara utrustad med ett blad av rostfritt stål och föreställer CS: GO-kniven Karambit, kniven har dessutom ett unikt tillverkningsnummer ingraverat som gör kniven extra speciell.

Kniven är 21 cm lång och är en irl-variant på Karambit.

Vid köp av knivar (även inkluderat Fadecase-knivar), så måste du enligt lag, vid köptillfället vara minst 18 år. Kniven får inte användas på allmän plats, kniven får endast användas som ett samlingsobjekt.

Snyggt knivställ av plexiglas för att kunna visa upp din FadeCase Karambit.
Passar till både Karambit och Elite Karambit.

OBS! Knivar säljs separat.