Våra fyndvaror är produkter som vi fått i retur (pga att den inte blivit uthämtad eller ångrad), är ett reperationsexemplar eller har kommit med ett skadat emballage från en leverantör.

Vi ger 24 månaders garanti och 30 dagars öppet köp på alla fyndvaror.

Skick

Nyskick

Produkten är i perfekt skick: den är inte skadad och fungerar exakt som en ny produkt, men förpackningen kan vara öppnad eller mindre skadad. Nyskick produkter som benämns som repacked saknar original förpackningen och är ompackade i en GamingGadgets repacked låda!


Nästan ny

Produkten fungerar perfekt och ingenting saknas, men produkten har mindre spår av användning. Förpackningen är öppnad och kan vara mindre skadad eller, om den benämns som repacked, saknas och har ersätts med en GamingGadgets repacked låda!


Använd

Produkten har spår av användning, till exempel små repor, men fungerar lika bra som en ny produkt och saknar inga tillbehör. Om produkten benämns som repacked så är den ompackad i en GamingGadgets repacked låda, annars så är produktens förpackning öppnad och kan vara skadad.


Dåligt skick

Produkten fungerar men har spår av användning och saknar tillbehör, till exempel manual. Förpackningen är antingen öppnad och kan vara skadad eller, om produkten benämns som repacked, saknas och har ersätts med en GamingGadgets repacked låda.


Förpackning

Repacked

Originalförpackningen saknas och produkten är ompackad i en GamingGadgets repacked låda.


Originalförpackning

Produkten är i originalförpackningen.Du kan hitta alla våra fyndvaror här: https://gaminggadgets.se/254/fyndvaror