FadeCase Butterfly Elite

Vid köp av denna produkt måste du fyllt 18 år

499,00 kr & Fri frakt över 499krinkl. moms.

Butterfly Elite är en modifierad balisong fällkniv med ett delat handtag och ett svängbart blad som gör så att man kan snabbt ta fram den eller gömma den. Samlingsobjektet är gjord av FadeCase för att låta CS:GO spelare hålla sin favoritkniv med skinet de gillar bäst i handen!


Kniven har ett trubbigt blad med hål i så att man inte kan vässa den, vilket gör så att den kan användas säkert och utan risk och gör den perfekt för att användas som dekoration. Det gör också så att den räknas som en träningsversion, och är därför laglig i de flesta länderna.


Vid köp av knivar (även inkluderat Fadecase-knivar), så måste du enligt lag, vid köptillfället vara minst 18 år. Kniven får inte användas på allmän plats, kniven får endast användas som ett samlingsobjekt.


- Bladet har ett trubbigt blad och hål så att man inte kan vässa den
- Bladet är av hållbart rostfritt stål
- Fickkniv med ett delat handtag och ett svängbart blad


Specifikationer:

Bladets längd: 11,5 cm
Total längd: 24,5 cm
Material: Rostfritt stål, G10 (hårdplast)
Vikt: 315 g

skriv ett omdöme!

FadeCase Butterfly Elite

FadeCase Butterfly Elite

Vid köp av denna produkt måste du fyllt 18 år

Filips Favorit Kombinationer

Filips Favorit Kombinationer

Ibland hittar jag produkter som jag tycker passar riktigt bra tillsammans då lägger jag ihop dem i något jag kallar för Filips Favorit Kombinationer och lägger in en rabatt så att du kan köpa ett paketerbjudande, alltså kombinationen utav produkterna till ett lägre pris än vad dem hade kostat om man hade köpt dem var för sig!

/ Filip