Mouse Bungee   Det finns 8 produkter.

Sortera efter
Visar 1 - 8 av 8 artiklar

Mouse Bungee används för att hålla musens sladd på plats och ger användaren av musen bättre rörelse och slipper oroa sig över att musens sladd ska vara i vägen. Man skulle kunna säga att en Mouse bungee är en typ av kabelhållare.

Vilka fördelar finns det med en Mouse Bungee?
Dem flesta gamingmöss som säljs idag ansluts till datorn med hjälp av en USB-kabel. Problematiken som möss som ansluts med kabel har är just kabeln. Kabeln är oftast drygt 1 meter lång och kan vara svår att positionera på ett sätt som inte påverkar användandet av musen.

En Mouse Bungee fungerar oftast på det sättet att man trär kabeln längs med eller genom Mouse Bungeen och på så sätt håller kabeln på plats. En annan stor fördel som inträffar är att man då också oftast har möjligheten att justera hur ”spänd” kabeln är, vilket ger bättre rörelsemöjligheter vid gaming. Man undviker också den friktion som kan uppkomma när kabeln ”dras” längsmed bordet när man inte har en Mouse Bungee.

Är det värt att köpa en Mouse Bungee?
Som så mycket annat så beror det helt på vad du har för krav men håller du med av en av dem följande punkter så skulle jag vilja rekommendera ett köp av en Mouse Bungee:

- Har du problem med att din kabel är i vägen när du spelar?  
- Använder du idag en halv bra / halv snygg som möjligen innehåller tejp och skulle vilja ha en bättre eller snyggare lösning?
- Spelar du seriöst och vill ge dig själv varje fördel du kan och röja undan varje irritationsmoment som kan uppstå?

Känner du igen dig i någon av dessa situationer så skulle jag rekommendera ett köp av en Mouse Bungee. Värt att tänka på är också att en Mouse Bungee håller länge och kommer med största sannolikhet att överleva ett gäng olika möss innan du ens kommer att behöva fundera på om du ska byta ut den. Det beror logiskt nog på att det inte är speciellt mycket som kan gå sönder på en Mouse Bungee och inte heller speciellt mycket som kan slitas ut. Till skillnad mot t.ex. en mus så har en Mouse Bungee inte heller någon elektronik eller liknande som kan sluta att fungera. Därför håller dem också extremt länge och kan vara ett väldigt kostnadseffektivt sätt att uppgradera sin gaming utrustning utan att behöva vara rädd för att behöva köpa en ny igen under överskådlig framtid.

Exempel på tillverkare
Mouse Bungee
Sharkoon
är en tillverkare som med högkvarter både i Tyskland och i Taiwan som tillverkar datortillbehör med stor känsla för detaljer vilket syns i allt från produkter till förpackningar.

Zowie är mest kända för sina möss, musmattor och ja du gissade alldeles rätt Mouse Bungees. Deras Zowie CAMADE är en av dem absolut mest kända Mouse Bungees.